+359 882 30 26 83

Casa Aparta

Каза Апарта е жилищна сграда с осем апартамента за краткотраен престой на жилищен принцип, достъпът до които е строго контролиран.

Всеки наш апартамент се отличава със свой стил и елегантност. Разкошните дизайнерските мебели, удобството и функционалността, всеки елемент от професионална декорация – картини, огледала, цветя и изобилието от слънчева светлина, са предпоставка за едно невероятно преживяване в Каза Апарта.

Каза Апарта се намира се намира в столичния квартал Павлово, извън периметъра на градския шум на софийския център. За квартала са характерни спокойната и приятна атмосфера, чудесен микроклимат и уникален въздух, който нахлува направо от планината. Локацията е комуникативна – бързият достъп до важните булеварди на София и Околовръстния път са гаранция за мобилност и пълноценен престой.

В непосредствена близост до Каза Апарта се намира емблематичният за София Бизнес парк, което прави престоя на нашите гости пътуващи по бизнес дела изключително комфортен и удобен, а за скиорите – лифтът на ски-влековете за пистите на зимна Витоша са само на няколко минути от Каза Апарта. Сградата е на стратегическо място за онези наши гости, които предпочитат шопинг. В близост са МОЛ България, Ринг МОЛ, както и магазини от известни търговски вериги.

 

 

Каза Апарта е жилищна сграда с осем апартамента за краткотраен престой на хотелски прицип, достъпът до които е строго контролиран. За сигурността на нашите гости сме предвидили частен подземен гараж, предлагаме асансьор и безплатен интернет. Всеки апартамент разполага с по една или две уникални спални, просторен хол, функционална кухня – обзаведена с най-висок клас техника, балкони с мека мебел и невероятна гледка към планината.

 

Всяка спалня разполага със собствен санитарен възел. Всички мебели в нашите жилища са нови и само дизайнерски. Техните форми, цветове и удобство са гаранция за приятен и пълноценен релакс или успешни разговори с деловите ви гости.

 

 

 

 

 

Предлагаме на нашите клиенти безплатен трансфер от и до летище София, централна гара и автогара. Нашите служители ще ви изчакат на уговореното място, дори ако транспортът ви закъснява. Ако искате да прекарате спокоен предиобяд в своето временно жилище, ние можем до ви придложим чудесна закуска, а при нужда, предлагаме вместо вас да се погрижим и за химическо чистене, пералня. Ежедневното почистване жилищата всеки ден е включено в цената, освен ако изрично не заявите друго, а спалното бельо се подменя на всеки три дни. По ваше желание бихме могли да ви улесним и с предварително договорени допълнителни услуги.

 

Всеки наш апартамен се отличава със свой стил и елегантност. Разкошните дизайнерските мебели, удобството и функционалността, всеки елемент от професионална декорация – картини, огледала, цветя и изобилието от слънчева светлина, са предпоставка за едно невероятно преживяване в Каза Апарта. Всеки наш клиент може да оцени разликата между престоя в хотелска стая от 20 кв.м. или един от нашите апартаменти за краткотрайно отдаване.